HemModeSå hittar du den sportiga stilen i vår

Så hittar du den sportiga stilen i vår

Att hitta rätt bland alla trender kan faktiskt vara enklare sagt en gjort. Varje säsong kryllar det av olika trender som man ofta känner ett behov av att följa. Men det gäller att lyssna på sin egen stil gud och bara följa det man verkligen själv tycker känns bra. Så om du är personen som söker efter den sportiga stilen i vår kommer här några enkla tips till hur du hittar den.

Försöker vi inte alla hitta fram till den där rätta sportiga men ändra trendkänsliga stilen konstant? Men vad kan man då tänka på om man söker efter detta? Jo, det gäller att få ner det i olika steg, först kläderna sedan skor och accessoarerna. Ett företag som har specialiserat sig på detta är EA7, det sportiga dotterbolaget till modehuset Armani.

Kläderna

Först och främst kommer såklart kläderna. Om man är intresserad av att rocka både sportigt och trendigt så handlar det om att söka sig till rätt typ av märken som är inriktade på precis det. Här finns det en uppsjö att välja mellan men för den som är intresserat av bekväma, sportiga, och snygga kläder passar EA7 som handen i handsken. Märket erbjuder en stor mängd av jackor, tröjor, byxor och t-shirtar som faller precis inom ramarna för både sportigt och trendigt.

Skor och accessoarer

Förutom själva kläderna så finns det såklart fler aspekter när man söker efter den perfekt både sportiga och trendiga stilen, och det är skor och accessoarer. Investera i ett par bra skor som både kan göra en outfit mer sportig och mer trendig, någonting som är enkelt att göra genom att titta igenom utbudet från EA7. Mycket av stilen sitter nämligen i skorna och EA7 erbjuder skor som inte bara är snygga, de är också fantastiskt sköna att ha på sig under en längre tid.

Men framför allt handlar det om att fundera på hur alla delar fungerar tillsammans, vad blir stilen med kläderna, skorna och accessoarerna ihop? Ens stil blir helt enkelt inte till enbart av en bra tröja eller ett par sköna sneakers, utan det är helheten som gör det. Det betyder att när man handlar och bygger upp sin garderob behöver man tänka på hur helheten fungerar.

Must Read