HemBilarHUR DU FÅR RÅD TILL EN PEUGEOT

HUR DU FÅR RÅD TILL EN PEUGEOT

För många svenskar är en Peugeot en drömbil som endast är en dröm resten av livet. Det är tyvärr inte den enda drömmen, men det är en av drömmarna som faktiskt kan bli verkligen för de allra flesta – i alla fall om man är privilegierad att är född och uppvuxen i Sverige. Om du är det så kan vi faktiskt berätta för dig vad som krävs för att du ska kunna ha råd med din egen Peugeot – utan att ta något lån. Vi nämner lån nu eftersom det verkligen inte är någonting som man någonsin borde ta. Det är en av de enda formerna av lagligt slaveri som fortfarande finns i världen. Ett kontrakt där ordet slav faktiskt ingår i arbetsbeskrivningen är ju inte lagligt, så varför är lån det? Nej, spara hellre ihop pengar till en begagnad bil utan att ta skulder och betala ränta resten av livet.

Det är inte alls så svårt som de flesta tror ​​för de flesta svenskarna att spara pengar till en ny bil. Det är förstås lite dyrare när det är en Peugeot, men samma principer gäller även här. För att spara ihop nog med pengar måste du bara tjäna mer pengar än du spenderar. Det här är verkligen det enda som du måste göra, men någon svenskar sparar bara till oförutsedda utgifter, reser och självklart pensionen. Resten av pengarna går till underhållet av en person som inte förstår sina egna behov.

Om du börjar skriva ned alla dina utgifter så mycket som möjligt så borde du snabbt kunna se att du spenderar för mycket pengar på saker som snabbt förlorar majoriteten av dess sitt värde, eller hela dess värde som t.ex. kakor. Om du är överviktig har en kaka ändå ett negativt värde. Om du inte kan motivera dig själv eller känner att du saknar självdisciplin kan det vara bra att investera i en terapeut eller liknande person som vem kan hjälpa dig att ta i tag med ditt liv.

Du får samma bil, som förmodligen haft en tidigare ägare, men det är fortfarande det lika trevligt att köra runt med den. Om du någonsin har ägt en helt ny bil vet du mycket väl bra att den inte känns ny efter en vecka eller en månad.

Must Read